HACCP

HACCP

Amennyiben ÖN élelmiszer előállítással, forgalmazással, kereskedelemmel foglalkozik, a HACCP rendszer bevezetése és működtetése az Ön vállalkozására is vonatkozik.

Az EcoFact Kft. cége méretének és a tevékenységének függvényében alakítja ki HACCP rendszerét!

Amennyiben Ön élelmiszer előállítással, forgalmazással, kereskedelemmel foglalkozik, 2004 május 1. óta az Európai Unió EK 93/43/EEC direktívája szerint a HACCP rendszer bevezetése és működtetése az Ön vállalkozására is vonatkozik.

Az EcoFact Kft. segít Önnek egy jól használható HACCP rendszert kialakítani, mely meghatározza, értékeli és szabályozza vállalkozása élelmiszer-biztonság szempontjából jelentős veszélyeit.

 

Szolgáltatásaink HACCP területen:

 

  • Teljes körű HACCP tanácsadás
  • HACCP rendszer kialakítása és megvalósítása, szükséges dokumentáció elkészítése
  • Élelmiszerbiztonsági auditokon való részvétel
  • HACCP rendszer igazolása

 

 

A HACCP működtetésének előnyei:

 

Előnyök a termék előállítók számára:

  • termelési folyamat javulása
  • biztos alap kialakítása a minőségirányítási rendszerek (BRC, IFS) kiépítéséhez
  • rendszeres és következetes munkavégzés segítése
  • vevői bizalomnövekedés
  • igazolható HACCP

 

Előnyök a vevők számára:

  • beszállítók folyamatos ellenőrzése
  • termékfogyasztás biztonságának növekedése
  • magasabb szintű igény kielégítés