HACCP
Amennyiben ÖN élelmiszer előállítással, forgalmazással, kereskedelemmel foglalkozik, a HACCP rendszer bevezetése és működtetése az Ön vállalkozására is vonatkozik.
Az EcoFact Kft. cége méretének és a tevékenységének függvényében alakítja ki HACCP rendszerét!
Amennyiben Ön élelmiszer előállítással, forgalmazással, kereskedelemmel foglalkozik, 2004 május 1. óta az Európai Unió EK 93/43/EEC direktívája szerint a HACCP rendszer bevezetése és működtetése az Ön vállalkozására is vonatkozik.
Az EcoFact Kft. segít Önnek egy jól használható HACCP rendszert kialakítani, mely meghatározza, értékeli és szabályozza vállalkozása élelmiszer-biztonság szempontjából jelentős veszélyeit.
Szolgáltatásaink HACCP területen:
- Teljes körű HACCP tanácsadás
- HACCP rendszer kialakítása és megvalósítása, szükséges dokumentáció elkészítése
- Élelmiszerbiztonsági auditokon való részvétel
- HACCP rendszer igazolása
A HACCP működtetésének előnyei:
Előnyök a termék előállítók számára:
- termelési folyamat javulása
- biztos alap kialakítása a minőségirányítási rendszerek (BRC, IFS) kiépítéséhez
- rendszeres és következetes munkavégzés segítése
- vevői bizalomnövekedés
- igazolható HACCP
Előnyök a vevők számára:
- beszállítók folyamatos ellenőrzése
- termékfogyasztás biztonságának növekedése
- magasabb szintű igény kielégítés