Céginformáció

Az EcoFact Kft. legitim jogelődje 1991-ben, a B&K Kft. cégcsoportjában alakult azzal a céllal, hogy magas színvonalú, megbízható és biztos szakmai alapokon nyugvó könyvelési és adótanácsadási szolgáltatást nyújtson ügyfeleinek.

 

25 éves munkánk sikerét fémjelzi az EcoFact Kft. ma már közel 180 partnere, az adó és TB vizsgálatok sikeres, pozitív eredményei, és ügyfeleink évről-évre növekvő bizalma. Büszkék vagyunk rá, hogy  ügyfeleink jelentős része régebbi, elégedett ügyfeleink ajánlására vált partnerünkké.

Folyamatosan fejlesztjük informatikai rendszerünket, és a piaci igényeknek megfelelő új szolgáltatásokat vezetünk be időről-időre. Munkatársaink naprakészen követik a jogszabályváltozásokat, és állandóan képzik magukat, hogy a gazdasági,- pénzügyi és vállalatüzemeltetési területen minden információval rendelkezzenek, amire ügyfeleinknek szüksége lehet.

 

Amennyiben Ön könyvelési, bérszámfejtési szolgáltatás keres, céggondozásra van szüksége,  munka-és tűzvédelmi szolgáltatást szeretne, vagy a HACCP rendszer kiépítésén gondolkodik, keresse munkatársainkat!

 

Ügyfélszerző programunk keretén belül akciókkal várjuk új ügyfeleinket és minden új ügyfélért kedvezményt adunk meglévő ügyfeleinknek. Egyeztessünk!